Kulinářská cesta časem

01.09.2011 | 00:00
Kulinářská cesta časem

V pražské restauraci U starýho Procházky ochutnáte speciality rakousko-uherského mocnářství z doby před sto lety, kdy se ještě vařilo poctivě. U nás nenajdete polotovary, dochucovadla s glutamáty ani éčka. Zakládáme si na čerstvých surovinách a měníme jídelníček podle ročních období.

Kulinářská cesta časem

Čechy, Morava a Slezsko: Daňčí na smetaně s domácím houskovým knedlíkem a brusinkami, 195 Kč
Slovensko: Jehněčí kýta se šťouchanými brambory na slanině a česneku, 220 Kč
Halič a Bukovina: Pelmeně s masem a kysanou smetanou, 98 Kč
Rakouské země: Hovězí steak se slaninou, česnekovou omáčkou, fazolkami a smaženými bramborovými spirálami, 325 Kč
Uhersko: Krůtí závitky se slaninou, klobásou, sýrem a širokými nudlemi, 149 Kč
Jižní Tyrolsko: Přátelská mísa aneb 4 druhy uzenin a šunka s melounem, 125 Kč
Dalmácie a Chorvatsko: Flambovaný šašlik z tří druhů masa s dušenou zeleninou, džuveč rýží a smaženými bramborovými spirálami, 225 Kč

Na shledanou u nás…
C. & k. Restaurant U starýho Procházky
Plzeňská 242/161, 150 00 Praha 5
restaurace: po−ne / 11−23
pivnice: po−pá / 12−23, so / 18−23
rezervace: +420 257 210 033
e-mail: info@c-k-restaurant.cz
www.c-k-restaurant.cz


Obrázek č.0



počet zhlédnutí: 2827

tento článek najdete ve vydání: KAM po Česku září 2011

Máte zájem
o zásílání novinek?

Zadejte Vaši emailovou adresu a zajistěte si tak aktuality z České republiky.

Produkt byl úspěšně přidán do košíku
Produkt byl úspěšně odebrán z košíku

Děkujeme za Vaši odpověď,

Nesouhlas se zpracováním Vašich osobních údajů byl zaznamenán.

Váš záznam bude z databáze Vydavatelstvím KAM po Česku s.r.o. vymazán neprodleně, nejpozději však v zákonné lhůtě.

Váš hlas byl započítán. Děkujeme.